Aroma & Massageutbildningar

Avancerade utbildningar med lång erfarenhet

Häst.

Vi har hästmassage/terapeutkurser som bygger på 30 års erfarenhet. Idag vet hästägare att de måste underhålla sin häst för kunna tävla på topp. Vi lär ut Genuin Svensk Hästmassage, en massageform med mycket fina resultat inom alla discipliner.

För utom förbättrade resultat vid tävling har även resultat inom avel påtagligt förbättrats. Vid ett av Sveriges största travstall har det uppmätts en påtagligt ökad spermieproduktion under den tid jag och en kollega masserade hästen varje vecka.

Vi har elever som masserar hästar med Genuin Svensk Hästmassage över hela världen. De masserar i Europa, USA, Australien, Dubai och Japan osv.

Som terapeut med Genuin Svensk Hästmassage ska du kunna ställa diagnos på aktionsproblems orsak. Hur åtgärdar du hästen? Du ska hjälpa ägare, tränare med just hur hästen tränas. Du ska ger råd om hemmabehandling, lära ut stretching för snabbare läkning och en mer hållbar häst.

Du får också lära dig speciella behandlingar. Exempelvis ”hängande framknän” det vill säga karpalleder som inte låser vilket ger travhästen ett mycket oekonomisk steg. Hopphästen har jätteproblem vid landning och det är inte ovanligt att hästen vägrar. Vidare handlar ofta aktionsproblem om utåt vridna hovar vilket ger hästen riktigt stora aktionsproblem. En annan behandling som totalt förändrar hästen är Trigeminusbehandling vilket innebär att du släpper trycket på nerven med samma namn. Trycket ger en outhärdlig huvudvärk och en häst som inte vill och som ofta inte är hanterbar. Behandlingen är mycket effektiv och ger ofta en ny häst.

Vi har grundkurs i hästmassage.  VT 2023.  7 dagar 10,500:-

Uppdatering av orsaksdiagnostik.  Hösten 2023. Pris. 1 dag, 2,995:-

Uppdatering för dig som använder elektroterapi. Juni   2023.  1 dag,  2,950:-

För mer information E-post info@gshm.se   tel 0703 421340.