Aroma & Massageutbildningar

Avancerade utbildningar med lång erfarenhet

Aromaterapi.

Aromaterapi är som du kanske vet en urgammal behandlingsform. Redan Nemes (Greklands förste härskare) fick med sig eteriska oljor i graven. I Kina använde man eteriska oljor redan år 355 fkr. Så historia och evidens finns i massor fram till våra dagar.

Idag använder man oljorna tillsammans med en mycket speciell massage. Troligen en av de mest avslappnande behandlingsformer som finns.

Tänk dig hur du ligger varmt inbäddad, man undersöker dina fötter, kroppszoner och slutligen blandas en blandning av eteriska oljor som är speciellt utvalda för dig. Oljeblandningen appliceras på din kropp och bara den del av kroppen som ska masseras friläggs resterande del av kroppen ligger kvar i den mjuka mysiga omslutningen. Massagen är mjukt strykande trots att bindväven masseras, cirkulationen stimuleras, din hormonproduktion normaliseras, dina lymfkörtlar driver ut svullnader och slaggämnen. Din kropp andas välbehag. I stort sett masseras hela din kropp, inklusive händer, fötter, ansikte och hårbotten.

Beroende på vilka oljor som valts till dig upplever du att hela kroppen är till freda, underbart avslappnad, hela kroppen vilar, hämtar kraft. även själen får ro. Bestod din oljeblandning av mera uppåt oljor känner du kraften växa i dig, men väldigt sansat och lugnt.

 

 

 

 

 

 

Jag har brukat säga ”att det är inga problem att få kunder till behandling, men att få dem där ifrån kan vara svårare”. Men det är en mycket kär uppgift.

Den del av Aromaterapi som handlar om oljeblandningar kan du läsa för sig eller tillsammans med Aromassagen. Kursen om oljorna och blandningar handlar mycket om säker hantering, lyssna till kundens alla kontrollpunkter, blanda oljor som fungerar tillsammans. Vet du inte vad du blandar kan det bli gift. Du ska också lära dig hur hudvårdande feta oljor blandas in. Du lär dig de eteriska oljornas toner, topp, mellan och baston. Hur påverkar tonerna och hur påverkar oljorna kroppen och psyket. En mycket omfattande kurs för dig som vill arbeta säkert och med de bästa blandningarna som du ska kunna göra på ett yrkesmässigt sätt.

Kurs för oljor och blandningar 2 dagar. Hösten 2022 pris 3,600:-

Kurs i Aromaterapi inkl. zonterapi 4 dagar. Hösten  2022 pris 5,900:-

I priset ingår kurslitteratur och moms.