Aroma & Massageutbildningar

Avancerade utbildningar med lång erfarenhet

Zonterapi

Lär dig Zonterapi.

Zonterapi som verkligen fungerar.

Zonterapi som inte är plågsamt.

Zonterapeut som innebär att du har patientens kropp i din hand.

Många undrar övre om zonterapi fungerar, andrar tror det handlar om hokus pokus och en tredje säger det kan inte fungera. Men det fungerar. Man utnyttjar nervändar och dess förmåga att för information till ganglier (omkopplingar) som i sin tur påverkar kroppen med ökad genomblödning och annan vitaliserande påverkan.

Nästa motstånd mot zonterapi är smärtan. Många påstår att zonterapi gör så förtvivlat ont. Det finns vittnesmål om att människor till och med har kräkts av smärta. Ja vist kan man kräkas av smärta men då har nog terapeuten stora problem med sitt utövande. Nej zonterapi gör inte ont . Men om terapeuten trycker rakt i i foten, Ja, då gör det ont.

Tänk på att Zonterapi kan du utföra var som helst, du behöver inga dyra maskiner osv. Ta möjligheten och bli riktigt duktig. Att vara Zonterapeut innebär att du har patientens facit i din hand. Du känner igenom foten och får fram hur kroppen mår. Vilka delar orsakar problemen och du kan oftast påverka patienten positivt. Är det problem med inre åkommor eller är det rörelseapparaten som inte fungerar som den ska. Personligen har jag behandlat en mängd olika problem genom åren och oftast med mycket goda resultat.

Med Zonterapi kan du verkligen hjälpa människor. Du kan ge akut hjälp, du kan behandla över tid. Du lär dig fötternas alla zoner, tryckpunkter på kroppen för ischias. Du ska också lära dig bindvävsmassage som komplement då du behandlar svullna ben.

 

På grund av Coronan flyttas kursen fram till hösten 2023

Mer information, Ulf Eriksson 0703 421340, e -post   info@gshm.se