Behandling human

Behöver du hjälp? Jag utför behandlingar av ortopediska mjukdelar ex. skadade muskler,
senor och ligament. Även spänningsvärk, käkvärk mm.
Jag finns på Hälsomixen i Smålandsstenar varje fredag.
Tidsbokning på tel. 0371 - 30022. Frågor på 0703 421340.

Spänningsvärk.

Bilden till höger är en vanlig syn. Man vet också att människan har ofta huvudvärk och värk i nacke och skuldror. För utom värk plågas personen av stelhet i hela regionen. Ofta förekommer stickningar och domningar i fingrar och händer. Problemet med uppdragna axlar är, för utom värk. att axlarna dras uppåt och framåt. Detta ger en rund axelställning, så som riktigt gamla tanter ser ut. Som tur är, är detta ett vanligt problem och ganska snabbt åtgärdat.

Idrottsskador och överbelastningar.

Bilden till vänster visar en annan vanlig patient, med smärta i länd och säte. Sätessmärtan beror ofta på tunga lyft och eller framåtlutad ställning vilket gör att dessa sätesmuskler måste arbeta konstant.

OBS! Då det gäller ryggsmärtor är det alltid bäst att rådfråga läkare om ev. skelettförändringar. Är skelettet i sin ordning kan problemen med fördel behandlas med massage och elektroterapi.

Även idrottare behöver service, underhåll med massage och stretching. Givet vis skadas även eliten likväl som amatören och alla behöver hjälp. Du välkommen med denna typ av skada.

Att bli äldre.

Även äldre behöver vård. Med stelhet, muskel och ledvärk, cirkulationsproblem, benkrypningar och kramper. Ja, listan kan göras lång, men en sak som jag brinner för är dessa svullna ben, som blir mörkare, tjockare och som inte fungerar mer än kanske 50 meter och som slutligen drabbas av bensår. Ja, jag kan hjälpa dessa personer till ett betydligt bättre liv. Även här tar jag hjälp av elektroterapi och speciell bindvävsmassage. Men kom i tid. Du blir inte yngre och problemen går inte över av sig själv.

Dessutom .......

Förutom massage och el arbetar jag med akupunktur, zonterapi och laser.

Jag ger också Aromaterapi, en otroligt mjuk och avslappnande massage där man blandar eteriska oljor speciellt för dig.

Aroma - Massageutbildningar har behandlingar på human på Hälsomixen, Smålandsstenar.

  • Norra Nissastigen 11, 333 31 Smålandsstenar
  • 0371-300 22, 0703421340
  • info@gshm.se
Stäng meny